If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако си срязал пружините, то на всеки по-сериозен завой задницата ще те изпреварва неконтролируемо!
Точно така е. Цялата работа е до цялостно спортно окчаване(Пружини + амортисьори, ако ти трябва по ниско от на стоково QV), но аз лично не те съветвам, аз съм с такова... еми не можеш да минеш и километър в София, без да спреш съединител, първа и пак газ... просто толкова ниско магаре на 145 в комбинация със спортно окачване не е за предпочитане, ако си пазиш предницата и картера. Аз съм с 50 гуми отпред, на пролет минавам на 55ци.
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Аз що си мисля че задните пружини на 145 не подлежат на рязане.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Еми да определено ще си остана с тази задница,еми щото на мен ми изглежда вдигната и си помислих дали може да падне малко,ама по добре така да ми е спокоина главата,да няма тук намаляи там спри с ниското окачване,пак ще видим маи ще взема да и забия една 16-ка и проблема е решен!!
Колега аз съм със жълти спортни пружини и стойката на колата е чудесна, задницата е супер, но проблема е че предницата е доста нисичка и като видя дупка се чудя дали няма да се присъединя към прословутия клуб "картер". Проблема е в лошите пътища а иначе спортните пружини са най-добрият вариант.
Е добре само не виждам логиката отпред 55' отзад 50'! размени размерите и виж разликата!А и е глупаво с рязането на пружини аз съм рязал,трябва слвд това нагряване до червено за да издокараш споралната форма,а след това се едно си в Голф!Това се правеше по времето на Бате Тошко когато нямаше нищо за коли различни от ВАЗ!
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mioCUORE SPORTIVO145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
друго мн важно за алфа 145 иска доста подсилване на предното окачване от зад стои мн добре слаба предница от там е проблема в завоите а до дигнатата задница мисля че казах вече 16 цола и спиш ште ти качим моите да видиш
Еми да определено ще си остана с тази задница,еми щото на мен ми изглежда вдигната
Изглежда ти вдигната, точно защото отзад си с по-малки гуми спрямо предните и отзад арката/калника не се изпълва от гумата за разлика от предните и се получава визуална заблуда. Екстра ти е колата, просто си сложи еднакви гуми!
говоря 4е отпред иска по твърди пружини и смяна на амортисиори с по гъсто масло
За газови амортесьори чувал ли си? Я да те питам нещо без да се сърдиш, предната кола Жигула ли ти е била? Вие ще го съсипете това момче бе единия му вика срежи пружините, другия да си сложи амортесьори с по гъсто масло. Това е форум хора, не гаража на чичо Манчо.
Comment